top of page

Tot a punt pel Terrazel 2021!

Ja és una realitat! Demà a les 23:00h, arriba a Sant Llorenç d'Hortons l'acte principal de la Festa Major: El Terrazel.


El Terrazel celebra una nova edició en unes circumstàncies difícils però que gràcies a tota la organització i actuants, s’ha pogut aconseguir el gran objectiu de realitzar l'espectacle. Malauradament, no podrem dur a terme la resta d’actes que completen la festa del Terrazel, però esperem que l’any que ve puguem celebrar la festa en la seva totalitat.


Us recordem que totes les entrades estan EXHAURIDES i que degut a la gran demanda, es podrà seguir l’espectacle en STREAMING a través del canal YouTube de l’Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons. Les portes per entrar al recinte s'obriràn a les 22:30h.


També us volem recordar que durant l’espectacle heu de romandre assegudes i asseguts als vostres seients, mantenint les distàncies de seguretat i amb la mascareta posada. S’establiran uns circuits d’entrada i sortida, d’aquesta manera es farà un tancament perimetral per tal de poder respectar aquests circuits. També recordar que, per indicacions expresses del PROCICAT, no se serviran ni begudes ni menjar abans, durant i desprès de l’espectacle.


Comparteix com viuràs aquest Terrazel a les xarxes socials amb els hastags: #Terrazel #TornaElTerrazel #Terrazel2021Comentarios


bottom of page