top of page

El Terrazel obre parada els dissabtes

29.6.2022 · Al mes de desembre passat, amb motiu de recollir diners per a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, el Terrazel va posar a la venda, en una mena de preestrena, la seva samarreta insígnia.


Ara, i ja amb la vista posada en la propera Festa Major, l’entitat obrirà parada els dissabtes a la tarda per impulsar la venda d'aquesta samarreta.


El preu de venda serà de 5 € i la podreu trobar en totes les talles, des de la talla 2 fins a la 4XL.


La parada és muntarà al mateix local del Terrazel (Carrer Major, 45) i estarà oberta cada dissabte, a partir del 18 de juny, de les 18h a les 20h de la tarda.Què és una samarreta “insígnia” i quin sentit té?


Des de fa molts anys, el Terrazel s'ha convertit en un element identificador no només de la nostra Festa Major, sinó també del poble de Sant Llorenç d'Hortons, però fins ara no hi havia una manera clara i externa de fer evident aquesta unitat i aquesta pinya a l'entorn de l’espectacle. La samarreta insígnia vol cobrir aquesta mancança i permetrà que, a partir d’ara, el dia 10 d'agost tothom pugui vestir del mateix color i esdevenir un amb el Terrazel.


És una samarreta senzilla i bàsica, del color corporatiu de l'entitat –el "blau geganta"– i només amb el logotip al davant, sense cap personatge ni cap complicació, per poder-la oferir a un preu assequible que no sigui un impediment per a ningú. La intenció és que tothom la porti el dia de Sant Llorenç com a simbiosi perfecta d'un poble amb la seva festa.

bottom of page