top of page

El Terrazel amb La Marató de TV3 2021

El diumenge 19 de desembre, coincidint amb la celebració de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la Salut Mental, el Terrazel posarà a la venda la nova SAMARRETA INSÍGNIA amb la intenció de recollir fons per enviar a La Marató.


El procediment serà el mateix que l’any passat: el preu de cost de cada samarreta és de 3,50€, i es vendran a un preu mínim de 5€. Això vol dir que tothom en podrà pagar la quantitat que vulgui a partir d'aquests 5€, sabent que TOT el benefici (que serà un mínim d'1,5€ per samarreta) es destinarà a La Marató.


Es posaran a la venda samarretes de moltes talles, des de la 8 (d’infant) fins a la 3XL, i es podran adquirir a la paradeta que es muntarà davant del local del Terrazel, al carrer Major, 45, de 9:00 del matí a 2:00 de la tarda.


Per motius evidents de salut pública, les samarretes no es podran manipular ni emprovar, tot i que n'hi haurà alguna de desplegada per poder-ne veure la mida. També es demana als possibles compradors que mantinguin en tot moment l'ordre i les distàncies de seguretat.


Què és una samarreta “insígnia” i quin sentit té?


Des de fa molts anys, el Terrazel s'ha convertit en un element identificador no només de la nostra Festa Major, sinó també del poble de Sant Llorenç d'Hortons, però fins ara no hi havia una manera clara i externa de fer evident aquesta unitat i aquesta pinya a l'entorn de l’espectacle.


La samarreta que es posa a la venda el proper dia 19 arriba per cobrir aquesta mancança i per fer que, a partir d’ara, el dia 10 d'agost tothom pugui vestir del mateix color i esdevenir un amb el Terrazel. És una samarreta senzilla i bàsica, del color corporatiu de l'entitat –el "blau geganta"– i només amb el logotip al davant, sense cap personatge ni cap complicació, per poder-la oferir a un preu assequible que no sigui un impediment per a ningú.


L'objectiu d'aquesta samarreta, doncs, no és guanyar diners per a l'entitat, sinó que tothom la porti el dia 10 d'agost com a simbiosi perfecta d'un poble amb la seva festa. I és per això que es posarà a la venda ara, amb motiu de La Marató, perquè és on es destinaran tots els beneficis que generi.Comments


bottom of page