ELS ENTREMESOs

OFICI SOLEMNE

A la 1 del migdia, les diverses comparses del Terrazel (Gegants, Els Mesos de l'Any, Follets, Bastoners i el Ball de Diables), ballen a la sortida de l’ofici religiós, en honor a Sant Llorenç, diaca i màrtir, patró del poble. A continuació, van en cercavila fins davant de l’Ajuntament, que tornen a ballar i donen pas al vermut de Festa Major. Els entremesos del Terrazel son els següents:

L’Obertura, tema instrumental d’obertura dels actes del Terrazel,per a gralles del compositor vilafranquí Paton Soler i del taller de músics del Terrazel (1995).

El Vals dels Gegants, el Sol i la Mare Terra ballen una peça per a acordió diatònic i violí de Paton Soler, amb arranjaments de Cati Plana de Vanessa Carreras (1994)

El Ball dels Mesos, tema per a gralles i tabal del Taller de músics del Terrazel (1995) i amb coreografia de Neus Fransí.

El Galanteig, tema per a gralles i tabal del Taller de músics del Terrazel, arranjaments de Cati Plana i Vanessa Carreras (1995).

Ball dels Follets, tema per a acordió diatònic i violí de Paton Soler (1994) i amb coreografia de Neus Fransí.

23238893005_744b10ed46_o.jpg

cercavila

A les 7 de la tarda, sortida de diferents comparses del Terrazel (Gegants, els Mesos de l'Any, Follets, les Al·legories del Paisatge, Bastoners i el Ball de Diables) en cercavila fins arribar a l'Ajuntament, amb l'inici del Pregó de Festa Major.

AGENDA.jpg